Het bakken is mij met de paplepel ingegoten. Als klein meisje mocht ik al helpen in de keuken. Je zult wel begrijpen dat ik vooral het bakken erg interessant vond. In de loop der jaren ging ik zelf steeds meer doen en werden de recepten een beetje ingewikkelder. In 2010 begon ik mijn blog om vrienden en familie op de hoogte te houden van mijn bakavonturen. Die hobby is in de jaren erna een beetje uit de hand gelopen, haha.

Mijn keuken grenst aan de tuin op het zuidwesten. Daardoor is-ie heerlijk licht. Samen met de Bruynzeel aankoopadviseur en Elisah van Interior Junkie heb ik een prachtige keuken samengesteld, die ook nog eens hartstikke functioneel is. Resultaat: een open keuken waarin het voor mij lekkerder bakken is dan ooit.

Mijn recepten zijn voor iedere thuisbakker te maken en bevatten geen moeilijke termen en processen. Diezelfde ervaring had ik bij Bruynzeel Keukens, het aankoopproces is heel duidelijk en de adviseur zegt waar het op staat. Dat klinkt allemaal zo logisch, maar geloof me: vaak wordt bakken - of het kopen van een nieuwe keuken - veel te ingewikkeld gemaakt. Terwijl het juist zo leuk en ontspannend is.

Veel bak- en leesplezier allemaal!
Liefs, Laura

Laura begon in 2010 haar blog Laura’s Bakery, met bijna een miljoen bezoekers per maand inmiddels Nederlands grootste bakblog. Van haar hand verschenen ook twee bak-bestsellers en maandelijks lees je haar column in Vriendin.

Beste plek voor bakavonturen

Bruynzeel Keukens, 
al dik 80 jaar innovatief

In Bergen op Zoom opende een
inspirerende en innovatieve
keukenwereld, waarin het
nog veel leuker én makkelijker
is geworden om de keuken
samen te stellen die werkt voor jou.
Op pagina 24 lees je veel
meer over onze pilotstore.

Goed nieuws!

Het bakken is mij met de paplepel ingegoten. Als klein meisje mocht ik al helpen in de keuken. Je zult wel begrijpen dat ik vooral het bakken erg interessant vond. In de loop der jaren ging ik zelf steeds meer doen en werden de recepten een beetje ingewikkelder. In 2010 begon ik mijn blog om vrienden en familie op de hoogte te houden van mijn bakavonturen. Die hobby is in de jaren erna een beetje uit de hand gelopen, haha.

Mijn keuken grenst aan de tuin op het zuidwesten. Daardoor is-ie heerlijk licht. Samen met de Bruynzeel aankoopadviseur en Elisah van Interior Junkie heb ik een prachtige keuken samengesteld, die ook nog eens hartstikke functioneel is. Resultaat: een open keuken waarin het voor mij lekkerder bakken is dan ooit.

Mijn recepten zijn voor iedere thuisbakker te maken en bevatten geen moeilijke termen en processen. Diezelfde ervaring had ik bij Bruynzeel Keukens, het aankoopproces is heel duidelijk en de adviseur zegt waar het op staat. Dat klinkt allemaal zo logisch, maar geloof me: vaak wordt bakken - of het kopen van een nieuwe keuken - veel te ingewikkeld gemaakt. Terwijl het juist zo leuk en ontspannend is.

Veel bak- en leesplezier allemaal!
Liefs, Laura

Laura begon in 2010 haar blog Laura’s Bakery, met bijna een miljoen bezoekers per maand inmiddels Nederlands grootste bakblog. Van haar hand verschenen ook twee bak-bestsellers en maandelijks lees je haar column in Vriendin.

Beste plek voor
bakavonturen

Bruynzeel Keukens
al dik 80 jaar innovatief

In Bergen op Zoom opende een inspirerende en innovatieve keukenwereld, waarin het nog veel leuker én makkelijker is geworden om de keuken samen te stellen die werkt voor jou. Op pagina 24 lees je veel meer over onze pilotstore.

Goed nieuws!

Meer informatie

Smaak #2 Nog meer inspiratie opdoen? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak! Smaak is een uitgave van Bruynzeel Keukens.

Deel deze publicatie

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in publicaties

Zoek naar een specifieke term in de verschillende publicaties.
Vul minimaal 3 karakters in.