Koken is topsport. Je loopt, stopt, buigt, strekt en draait je een slag in de rondte. Wel zo fijn als die bewegingen zo natuurlijk mogelijk zijn. Daarom ontwierp Piet Zwart in de jaren 30 al de eerste functionele keuken. Nog steeds doen we tot in detail onderzoek naar jouw behoeften. Zodat je een keuken krijgt die helemaal draait om jou.


Inductiekookplaat en afzuiging in één

Keukenblok of kookeiland, familierecept of driesterrenmenu: keukens en kookgewoonten zijn net zo verschillend als de mensen die erin koken. In de inductiekookplaten van BORA is de afzuiging al verwerkt. Niet alleen prachtig, maar ook praktisch.


Laad maar vol

Wil je niet te veel zichtbare lades in de keuken? Kies dan voor een verborgen ladesysteem. Aan de buitenkant lijkt dit op slechts één lade, maar van binnen kun je veel meer kwijt dan je in eerste instantie denkt. 


Gouden spoelbak

Bij Bruynzeel Keukens heb je een ruime keuze uit spoelbakken en kranen. Dit zorgt niet alleen voor een mooi plaatje, ook de functionele eigenschappen zijn belangrijk. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over wat er allemaal in je spoelbak moet passen?

Meer informatie

Smaak #2 Nog meer inspiratie opdoen? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak! Smaak is een uitgave van Bruynzeel Keukens.

Deel deze publicatie

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in publicaties

Zoek naar een specifieke term in de verschillende publicaties.
Vul minimaal 3 karakters in.