‘Niet alleen 
mooi, ook 
enorm 
werkbaar’

“We hadden geen idee wat een keuken naar onze wensen zou kosten. In onze vorige woningen zat altijd al een keuken. In de Bruynzeel winkel riepen we in het wilde weg wat onze wensen waren. De aankoopadviseur heeft ons nog op wat andere inzichten gebracht, waardoor de keuken niet alleen mooi, maar ook enorm werkbaar is. Zo zijn de twee ovens echt een uitkomst voor kookgekken als wij. Toen het keukenontwerp af was, zagen we de keuken die perfect bij ons past.”

Jorrit en Hedy uit Almere

“De sfeer in de Bruynzeel winkel beviel ons meteen. Na een goed eerste gesprek met de aankoopadviseur, een echte expert, maakten we via de Bruynzeel site thuis een moodboard. Daarna bespraken we in de winkel de details. Zo kwamen we erachter dat een kunststof aanrechtblad net zo mooi kan zijn als een natuurstenen variant, maar dat het veel minder kwetsbaar is. Door dit soort adviezen hebben we binnen ons budget een hele mooie keuken kunnen samenstellen.”

Dinand en Alice uit Holten

‘Binnen ons budget 
hebben we een 
hele mooie keuken 
kunnen samenstellen’

Meer informatie

Smaak #2 Nog meer inspiratie opdoen? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak! Smaak is een uitgave van Bruynzeel Keukens.

Deel deze publicatie

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in publicaties

Zoek naar een specifieke term in de verschillende publicaties.
Vul minimaal 3 karakters in.