“In onze nieuwbouwwoning konden we de keukenindeling helemaal zelf bepalen. We kozen voor een L-opstelling met daartegenover een losse kast. De bakstenen muur maakte een klusjesman voor ons, een hels karwei bleek. Met kinderen zijn de witte, glanzende keukenkastjes een uitdaging. Maar ach, ik poets gewoon wat vaker. Het liefst maakte ik de keuken af met een zwart, granieten blad, maar dat paste niet binnen ons budget. Het werkblad met houtreliëf matcht prachtig met de bakstenen muur. Een goed compromis, dus!”

Chantal uit Osdorp

Keukens
spieken

Hartstikke benieuwd naar onze keukens in huizen door heel Nederland, klopten we aan met de vraag: mogen we even binnen komen kijken? Gastvrij werden we binnengelaten in Holten, Almere en Osdorp. Trots toonden de bewoners hun gloednieuwe Bruynzeel keukens.

Meer informatie

Smaak #2 Nog meer inspiratie opdoen? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak! Smaak is een uitgave van Bruynzeel Keukens.

Deel deze publicatie

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in publicaties

Zoek naar een specifieke term in de verschillende publicaties.
Vul minimaal 3 karakters in.